Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vásárlási tudnivalók

Vásárlási infók

A megvásárolható termékek köre: kismamáknak pocaktartó öv, szülés utáni hasleszorító öv, falmatricák, vitaminok és étrend-kiegészítők.

 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

A honlap bemutatja a termékeket és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára.

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetők meg, személyes átvételre nincs lehetőség.

 

A regisztráció és a regisztráció nélküli vásárlás esetén az alábbi adatokat kell a Felhasználónak megadnia: e-mail cím, név, telefonszám, számlázáshoz szükséges adatok, valamint ha ettől eltérő a szállítási cím. Regisztrációhoz az előbbi adatokon felül egy jelszó megadása is szükséges. Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára,hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra illetve szállításra a termék. A Felhasználó az adatok kitöltésével tudomásul veszi az Általános szerződési feltételben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezéseket. 

 

A fizetendő ár az adott termékre és szállítási költségre vonatkozóan RON - ban van feltüntetve

Ügyfélszolgálatunk minden esetben írásban, e-mailben visszaigazolja a megrendelést 48 órán belül. Ez a visszaigazolás nem összetévesztendő a rendszer által automatikusan megrendeléskor generált visszaigazoló e-maillel.

 

A szerződés a megrendelés leadásával és a visszaigazolás megérkezésével jön létre.

Jelen Általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez és megtekintéséhez kattintson ide.

 

A Szolgáltató minden esetben papíralapú számlát állít ki a termék áráról és a postaköltségről, melyet a megrendelt termékkel együtt küld el a Felhasználó részére

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Fizetéssel kapcsolatos kezelési költség nincs. 

Fizetés:

 

UtánvételA megrendelő az ALLPACKA.RO futárszolgálat munkatársának fizet készpénzben, amikor átadták részére a megrendelt terméket.

 

Előre utalás: csak külön kérésre.

Amennyiben utalással szeretne fizetni, kérjük a megrendelés leadásánál a megjegyzés rovatba írja be: Előre utalás

A megrendelt terméket előre utalással a visszaigazoló email üzenetben szereplő adatok alapján kell kifizetni.

A közlemény rovatba kérjük, hogy tüntesse fel a nevét, a megrendelés sorszámát az azonosítás érdekében. 

 

 

A kiszállítás az ALLPACKA.RO futárszolgálattal történik.

 

A szállítás költsége Románia teljes területén: 

 

85 RON felett ingyenes, 

 

85 RON alatti rendelés esetében 15 RON / csomag.

 

Szállítási határidő: utánvétel esetén a visszaigazolást követően 4-6 munkanap, előre utalás esetén a fizetendő összeg beérkezését követően 4-6 munkanap.

A kézbesítés munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között történhet. Amennyiben a megrendelő a megjelölt időpontokban nem tartózkodik a lakóhelyén, akkor a lakóhelyétől eltérő cím is megjelölhető kézbesítési címként (pl. munkahelyi cím).

 

Elállás joga A „45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” című kormányrendelet szabályozása értelmében a Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználó a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Használt terméket nem áll módunkban visszavenni!

A Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a vásárláskor kifizetett szállítási költséggel együtt a Felhasználó részére, amennyiben a Felhasználó visszajuttatta a terméket a Szolgáltató címére ez idő alatt.

 

Webáruház készítés
Paylike