Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Pénz visszafizetési garancia

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül !

RENDELD MEG MOST, KOCKÁZAT NÉLKÜL. HA NEM VAGY ELÉGEDETT, KÜLDD VISSZA 14 NAPON BELÜL, ÉS VISSZAFIZETJÜK AZ ÁRÁT!

Elállás joga : A „45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” című kormányrendelet szabályozása értelmében a Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználó a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Használt terméket nem áll módunkban visszavenni!

A Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a vásárláskor kifizetett szállítási költséggel együtt a Felhasználó részére, amennyiben a Felhasználó visszajuttatta a terméket a Szolgáltató címére ez idő alatt.

Jelen Általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez és megtekintéséhez kattintson ide:

Általános szerződési feltételek

Webáruház készítés
Paylike